Pias Blogg

Pias Blogg

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Aron just nu.

Tänkte att jag skall skriva om Aron, hur han är just nu.

  • Han har nu kommit underfund med hur han slipper upp i soffan. Så om det blir tyst så hittar man honom oftast där.
  • För det mesta så har han så mycket spring i bena så han har absolut inte tid att äta. Om man vill få någon mat i honom så måste man hålla honom sysselsatt på något sätt. (Det är alltså så med både söt/saltmat).
  • Han pratar en massa nu. Altså inga meningar men alla möjliga ord och han härmar om det är något ord han inte hört förut. Ord bl.a. som han kan är: Pallo, bollen, kissa, klockan, kello, vettä, mopo, bilen. Sen så är det ju en massa andra ord också, men ett ord som han upprepar med jämna mellanrum är nog moffa. Han är nog Arons favorit.
  • Inte så värst blyg är han. Lite försiktig när det är nytt folk eller sådana som han inte träffar så ofta. När han en stund fått se på dem, så är han nog sig själv igen.
  • Aron har också kommit in i en sådan period att om han inte får som han vill så ryter han till och ja jag menar verkligen ryter till, som ett lejon. Och om han är riktigt arg eller annars bara vill få uppmärksamhet så kan han knipa eller till och med bita en. Och det är verkligen inte skönt med hans tänder, både uppe och nere. Vill inte veta hur han kommer att vara i trotsåldern om han redan nu är så temperamentsfull och envis. Men som tur är det en tid dit ännu. Får vi hoppas.
Sådär annars så är han nog precis som förr, mycket energi, skulle helst inte sova alls utan bara springa på och leka. En eller två tur sover han nog under dagen. 15 min- 3 h sådär ungefär, under hela dagen.
Men som tur så sover han som en stock på natten. Ca  10 h.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti